Pascalstraat 26    3771 RT Barneveld    telefoon 0342 451352    e-mail info@habridon.nl

Garagedeuren

Wij bieden u een uitgebreid assortiment van kwalitatieve materialen, in uiteenlopende stijlen, structuren en designs. U kunt naar hartenlust combineren. Ook de kleur van uw garagedeur is volledig aan te passen aan uw smaak en de uitstraling van de woning. Dankzij de constructie van de deur (horizontale panelen) kunt u de ruimte in uw garage optimaal benutten. De garagedeuren voldoen aan de Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid.

Wettelijkverplichte veiligheid van de garagedeur --> hierbij gaat het om de onderstaande beveiligingen :

  • Vingerklembeveiliging - Dit voorkomt dat uw vingers tussen de panelen kunnen komen en afklemmen.
  • Veerbreukbeveiliging - Deze zorgt ervoor dat de deur niet naar beneden valt bij het breken van een torsieveer.
  • Optilbeveiliging (bij elektrisch bediende deuren) - De motor beschermt uw deur tegen optillen bijvoorbeeld wanneer onbevoegde van buitenaf de deur met de hand wil openen.
  • Onderloopbeveiliging (bij elektrisch bediende deur) - Deze zorgt dat de deur bij geringe tegendruk weer omhoog gaat.

 

Inbraakbeveiliging:

Woning inbraak is helaas aan de orde van de dag. Het is dus belangrijk dat uw garagdeur goed beveiligd is. De afsluitingen op onze garagedeuren kunnen als optie worden geleverd met SKG keurmerk. Dit keurmerk is een belangrijk beveiligingsonderdeel van het politiekeurmerk Veilig Wonen.

Een garagedeur is een product waar u jarenlang plezier van wilt hebben. Dat betekent dat u een deur moet kiezen die kwalitatief goed is en qua vormgeving past bij uw woning en uw stijl.  Habridon levert en monteert deze deuren.
Alle garagedeuren uit deze series zijn 4 cm geïsoleerd. Verder zijn ze opgebouwd uit panelen. Deze panelen zijn voorzien van vingerklem beveiliging (wettelijk verplicht). De deuren zijn netjes afgewerkt en goed bestand tegen weersinvloeden. Dit dankzij de rubber afdichtingen rondom de deur.

Om uw garagedeur zo compleet mogelijk te maken kunt u deze uitrusten met een geavanceerde garagedeur-aandrijving met afstandsbdiening.


U hebt de keuze uit de Highline, Woodline of Topline serie. Allemaal deuren die uw huis net dat beetje extra kunnen geven wat het nodig heeft.
Een overzicht van de paneel-collectie


Highline HLW
HLW
De HLW deur is een deur die uit horizontale planken lijkt te bestaan. Dit komt door de horizontale belijning van de deur. Deze horizontale belijning zorgt er tevens voor dat de overgangen tussen de panelen niet zichtbaar zijn. Daardoor lijkt het dat de deur in gesloten toestand uit één groot vak bestaat. Verder zijn de panelen voorzien van woodgrain structuur.

HLC
HLC
Wanneer u houdt van een klassieke uitstraling in combinatie met hedendaagse kwaliteit, dan is de HLC deur wat voor u. Deze deur is voorzien van Cassetten, gecombineerd met de woodgrain structuur. Dit geeft de deur een chique uitstraling, zeker als u hem in dezelfde kleur laat spuiten als uw voordeur.

HLG
HLG
De HLG deur is een deur met een eigentijdse uitstraling. Zeker bij de wat modernere woningen van de laatste jaren kan deze deur een meerwaarde hebben. De panelen van deze deur zijn uitgevoerd zonder horizontale belijning, maar wel voorzien van woodgrain structuur. Uiteraard kan deze deur op de kleur gemaakt worden die u wenst, om hem zo nog beter in het totaalplaatje van uw woning te integreren.

HLV
HLV
De HLV is een deur met een eigentijdse uitstraling, zonder horizontale belijning en zonder woodgrain structuur. De Deur is helemaal glad, alleen de overgangen tussen de verschillende panelen zijn zichtbaar. Door de moderne uitstraling is de deur perfect te combineren met een topline beglaasde sectie.

HLS
HLS
De HLS deur heeft een horizontale belijning. Hierdoor lijkt het of de deur uit horizontale planken bestaat. Op de deur is een stucco structuur toegepast. De overgangen tussen de verschillende panelen zijn bij deze uitvoering niet zichtbaar, zodat het lijkt dat de deur uit één geheel bestaat. De standaardkleur is wit, maar naar wens kan de deur in elke kleur geleverd worden.

HLP
HLP
De HLP deur is een deur die, net als de HLW uit horizontale planken lijkt te bestaan. Dit komt door de horizontale belijning van de deur. Bij de HLP zijn de planken echter hoger. Dit betekent dat voor het gezicht één paneel uit twee delen lijkt te bestaan. De horizontale belijning zorgt er voor dat de overgangen tussen de panelen niet zichtbaar zijn. Daardoor lijkt het dat de deur in gesloten toestand uit één groot vak bestaat. Verder zijn de panelen voorzien van woodgrain structuur.

Woodline WLS
WLS
De WLS uitvoering geeft u het idee van een houten deur, zonder het daarbij horende onderhoud. Door de horizontale belijning, zijn de paneelovergangen niet zichtbaar . De uitstraling van de deur is exclusief te noemen, dankzij de speciale bewerking en de houtkleur. Om de keuze voor u nog wat uit te breiden; de deur is te leveren in helder (WLS-L) en donker (WLS-D)

WLG
WLG
Deze stalen deuren zijn door hun speciale bewerking niet van houten deuren te onderscheiden. De deuren die zonder horizontale belijning zijn uitgevoerd, maar wel met woodgrain structuur, geven u de indruk van een luxe massieve garagedeur. Een garagedeur met een exclusieve houten uitstraling, zonder het onderhoud van echt hout. De WLG deuren zijn alleen leverbaar in donker design (WLG-D)

WLC
WLC
Een deur met een exclusieve uitstraling dankzij de cassetten die in de deur zijn verwerkt. Dit wordt nog versterkt door de woodgrain structuur die op deze deur is toegepast. De garagedeur is het toppunt van klassieke design. Een exclusieve uitstraling, zonder het onderhoud van echt hout. De WLC panelen zijn alleen in een donker design(WLC-D) leverbaar.

Topline
De topline deuren verschillen behoorlijk van de Highline en Woodline deuren. Topline deuren bestaan uit een aluminium frame. Dit frame kan worden opgevuld met verschillende materialen. Te denken valt bijvoorbeeld aan hardglas (veiligheidsglas), die in 4 mm en in 21 mm (geïsoleerd) verkrijgbaar is. Een andere manier om deze panelen te vullen is gesloten vulling. Deze vulling is 21 mm dik en kan in elke kleur naar keuze worden aangebracht, waarbij de kleur niet identiek hoeft te zijn aan de kleur van het frame

Uiteraard voldoen onze topline deuren aan de veiligheidseisen. Een ander voordeel is dat de hoogte van de panelen optimaal is aan te passen aan de maten van uw garage. Ook is het mogelijk om een topline sectie toe te passen in de Higline en Woodline serie (behalve in de HLC en WLC)

Loopdeur
Wanneer uw garagedeur uw enige ingang is van uw schuur, en u wilt in de garage kunnen zonder dat u steeds de garagedeur hoeft te openen, dan is de loopdeur wat voor u. De loopdeur kan in bijna alle types (behalve in de HLC en WLC) worden geplaatst. Een extra bijkomend voordeel van de loopdeur: u voorkomt onnodig energieverlies.

Marantec Condoor A5Deco Smits Keje