Pascalstraat 26    3771 RT Barneveld    telefoon 0342 451352    e-mail info@habridon.nl

Kunststof Kozijnen

Een nieuwe woning bouwen? Uw huidige woning renoveren? Kies in ieder geval voor kunststofkozijnen van Habridon. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Het zijn bijzonder fraaie kozijnprofielen die naadloos passen bij het ontwerp van uw woning en ze zijn beter voor het milieu en niet in de laatste plaats, voor uw portemonnee. Er zijn maar liefst veertig verschillende kleuren leverbaar. Door de UV bestendigheid zullen de kleuren niet vervagen. Geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor de fraaie oplossingen van Habridon kunststof kozijnen.

Duurzaam dus beter voor het milieu

Door de hoge isolatiewaarde zijn de kozijnprofielen ook nog eens beter voor het milieu. Door te kiezen voor VEKA kunststofkozijnprofielen draagt u een belangrijk steentje bij aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. En over milieu gesproken: VEKA kunststofkozijnprofielen worden uitsluitend vervaardigd van hoogwaardige materialen. Wist u dat onze kunststof kozijnen probleemloos gerecycled en hergebuikt worden.  Dit is een veilig idee voor nu maar ook voor de verre toekomst.


Jarenlang genieten
 

VEKA kunststofkozijnprofielen zijn oerdegelijk. De  profielen zijn opgebouwd uit meerdere kamers en voorzien van stalen versterkingen. Daardoor behouden ze hun vorm en zijn ze bijzonder duurzaam. Weer en wind hebben geen invloed op de kozijnprofielen, zodat ze ook nog eens heel lang erg mooi blijven.

Extra veilig

Wilt u rustig kunnen slapen zonder u zorgen te hoeven maken uw veiligheid? Dat kan mede dankzij deze kunststof kozijnen. Door de stalen versterkingen in de profielconstructie dragen VEKA kunststofkozijnprofielen in belangrijke mate bij aan een veilige woning. In combinatie met inbraakveilig hang- en sluitwerk zijn kozijnen gemaakt van VEKA profielen SKG gecertificeerd.

Marantec Condoor A5Deco Smits Keje